Aanmelden

Zeg het met afbeeldingen!

fotocollectie

Zijn start- en linkpagina's een ding uit het verleden? Het lijkt er wel op nu zoekmachines steeds meer die plaats hebben ingenomen. Echt gebruiksvriendelijk was het ook niet: een heleboel rubrieken met lange lijsten met linkjes. Tegelijk is er bij website-eigenaren behoefte aan promotie. En mensen die zoeken willen niet alleen maar bedrijven vinden die ervoor betalen.

BusinessIdeas.nl pakt het anders aan met overzichten met nuttige informatie. In plaats van een linkje maakt u een pagina over uw website met waarbij ook foto's of andere afbeeldingen te plaatsen zijn. Overzichtelijk van mobiel tot desktop en snel te delen via social media. En gecontroleerd op kwaliteit en relevantie: samen bieden we mensen die zoeken op internet een nuttige dienst.

Hoe meer aandacht aan de presentatie wordt besteed, hoe actueler deze is, des te meer is deze van waarde. Teruglinken vanaf uw website hoeft niet. Het meest profijt heeft u van uw link als u deze zelf deelt via Facebook, Twitter, Pinterest e.a. De link naar de websites zijn altijd van het type "follow", dus linken naar deze pagina helpt de vindbaarheid van uw website.

Een account aanmaken en zoveel websites promoten als u wilt is en blijft gratis - en vrijblijvend.

Aanmelden